Ta vare på hjelperen

I samarbeid med:
Event Partners:

Hvordan tar man vare på seg selv i krevende hjelperelasjoner? Hva trenger omsorgsgivere fra ledelsen for å yte god omsorg, trives og unngå utbrenthet? Arbeid innen omsorgsyrkene er givende, meningsfullt og berikende, men også krevende. Med et økende behov for hjelpetjenester følger et økende press på de som yter omsorg. Dermed trengs en tydeligere, mer fokusert satsning på ivaretakelse av arbeidstakere i disse yrkesgruppene. Få med deg dette populære dagskurset med Psykolog Peder Kjøs i Bodø.

Starter
27
.
September
2024
Event start:
September 27, 2024
︁
Påmelding og priserRegistration and price list

Program og innhold

27
.
September
Sep 27
10:00
16:00

Temadagen om selvivaretakelse for hjelpere kommer til å handle om hvordan man kan ta vare på seg selv og oppleve mestring, hvordan man kan unngå utbrenthet og hvordan man kan fortsette å utvikle seg faglig og menneskelig i omsorgsyrkene. Det blir også fokus på ledelse og lederansvar, hvordan legge til rette for god yrkesutøvelse og et ivaretakende arbeidsmiljø, og hvordan håndtere utfordrende situasjoner knyttet til psykososialt arbeidsmiljø.

Tema som vil bli presentert:

  • Hvordan ta vare på seg selv i krevende hjelperelasjoner
  • Motoverføring, empatitrøtthet, utbrenthet, kynisme
  • Balanse mellom yrkesliv og privatliv
  • Personlig utvikling og trivsel over tid
  • Samvittighet, skam og tilkortkommenhet
  • Hvordan legge til rette for ivaretakende kollegarelasjoner

Tidspunkt

Date

27
.
September
27
.
September
2024
Sep 27
September 27, 2024

Sted

LoCation

Bodø

Konferansier

Peder Kjøs

Peder Kjøs er en av de ledende profilene innen psykologi og psykoterapi i Norge. Som programleder og terapeut på det anerkjente TV-programmet «Jeg mot meg» på NRK1 og gjennom podcastene «Hos Peder» og «God bedring", også distribuert av NRK, har han blitt et svært kjent navn. Han skriver for noen av de største avisene i Norge, og er en ettertraktet foredragsholder innenfor psykisk helse og menneskelige relasjoner

Kategorier

Categories

Helse og omsorg
Psykisk helse

Fysisk deltakelse:

Uten overnatting 1000,-

Med overnatting 2000,-

Inkludert:

Lunsj alle dager, konferansebillett, goodiebag, Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos.

Digitale priser:

Enkeltbillett digital deltakelse 1000,-

Gruppepriser:

Inntil 5 deltakere 5000,-

Inntil 10 deltakere9000,-

Inntil 15 deltakere 13.000,-

Inkludert:

Tilgang til stream av alle foredrag og eventer under konferansen, Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos.

No items found.
Under planlegging ...

Oppdag mer