Jan Martin Berge

Jan Martin Berge

Psykolog og inspirator

Jan-Martin er spesialist i klinisk psykologi med fordypning i arbeidspsykologi, samt spesialist i kognitiv terapi. Han har arbeidet over flere år i offentlig og privat virksomhet og er lidenskapelig opptatt av psykologi, lederutvikling, terapi og formidling.

Over flere år har Jan-Martin utviklet varemerket akademisk stand-up og er blitt en ettertraktet og bejublet foredragsholder med fantastiske tilbakemeldinger. Han forankrer alt innholdet sitt i forskning, og er kjent for sin evne til å kombinere fag med karisma og glimt i øyet. I foredragene belyser han alltid de relevante temaene sine med humor, stort engasjement og eksempler du vil kjenne deg igjen i.

I tillegg til å være en populær foredragsholder, er «PsykologBerge» hyppig brukt innen TV og Radio, både i NRK og TV2. Han er også en anerkjent fagformidler med flere faglige publiseringer.

Jan-Martin holder foredrag på både norsk og engelsk, og kombinerer alltid fag med utbredt bruk av humor. Hans mest populære foredrag er «Arbeidsglede – Hvordan skape jobbengasjement»og «Stressmestring: Hvordan skape work-life balance». Jan-Martin skreddersyr også prosesser for teamutvikling.